miercuri, 28 septembrie 2011

Stop!- la cinci dimineata

Cinci dimineata. Autobuzele merg bine la ora aia, nu este trafic cine stie ce. Asa ca, de obicei, cu exceptia zilelor de week-end, sunt destul de incapatoare, adica mai libere de calatori.
Doar ca la respectiva ora matinala, majoritatea calatorilor sunt cei care vor sa mai atipeasca putin pana ajung la munca.
Ei, de data aceasta, nu aveam nici o sansa! In spatele autobuzului se instalasera vreo trei baieti care vorbeau ca si cum erau cam slabi de ureche. Drept urmare, tooooot poporul auzeau aberatiile lor. De ce nu le-a zis nimeni nimic va veti intreba? Pai, din discutiile lor nepersonale, se deducea ca tocmai iesisera de la sectia de politie, unde primisera "bulane peste brate si la talpa" si avusesera conversatii colorate cu agentii, vocabular care era prezent la fel de consistent si de fata cu noi. Ori, in aceasta situatie... hm, mai bine sa nu mai vrei liniste sa atipesti, nu-i asa?!
Devenise chiar amuzant cum din cand in cand unul dintre ei striga "STOOOP!" ca si cum acesta ar fi fost lait-motivul serii petrecute la sectie, unde se pare ca se descurcasera de minune, ca deh, erau breji si nu aveau nici pe al nesfantu`.
Iar acum, mergeau la o shaorma, ca doar era ora micului dejun.

Eh, unde-s controlorii cand ai nevoie de ei?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu