joi, 4 august 2011

O voce dintr-o mie

Exista Artisti, asa, cu a mare, cat mai mare! Sunt cei a caror voce ai recunoaste-o intr-o secunda! Si nu doar atat. Gasesti cel putin o melodie care sa-ti placa de la ei, chiar daca nu esti adeptul genului muzical respectiv. Acest lucru mi se pare extraordinar! Din pacate, viata personala a acestor Artisti are deseori un drum neinteles de noi, astia, oamenii.
Cine sa-l inteleaga pe Radu Almasan care in culmea succesului din Romania cu trupa Bosquito pleaca in America pentru a fi un necunoscut acolo? Pentru a face altceva decat sa concerteze in fata a mii de fete indragostite de chipul si de glasul lui? A lasat in urma sa cantece care au tinut chefuri ani de-a randul si melodii care au insotit insinguratii in ceasul noptii.
Cine sa o inteleaga pe Madalina Manole care in culmea fericirii de a avea un copil se sinucide? Cel putin asa se stie acum. A lasat in urma ei melodii care te fac sa-ti fie dor de viata si de dragoste.
Sunt doar doua exemple care m-au rascolit in seara aceasta. Doua voci atat de puternice si pe care le-as asculta oricand cu mare drag.
Pacat ca uneori ne grabim sa apreciem silueta unui artist si apoi vocea sa.
In fine... mi-e gandul atat de tulburat incat... incep sa cred ca unii oameni reusesc sa-si indeplineasca misiunea de a fi ingeri pentru altii. Iar aici inger ma refer la modul ca nasc in sufletele oamenilor sentimente de dragoste si de credinta in bine.
Fiti blanzi cu viata lor... ! Si inchinati, din cand in cand, in cinstea lor un pahar!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu